Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra Política de privadesa.

D'acord Més informació
n° visites: 66718   |    |  Avís legal


Ja fa quasi 10 anys que durant la temporada de neu treballem a l’Estació d’Esquí del Port del Comte, on tenim l’Escola d’Esquí Prepirineu, impartint classes d’esquí, snowboard i múltiples esports d’hivern tant per a particulars com per a centres d’ensenyament.

Any rere any, intentem ser curosos amb l’elecció dels monitors, per tal de poder oferir un bon servei i de qualitat.


L’Escola d’Esquí Prepirineu és una marca de l’empresa Esportec Outdoor Sport. Som una empresa de serveis esportius creada amb la intenció de fomentar la pràctica esportiva i l’esperit d’aventura. La nostra especialitat són els esports a la natura, i ens movem en diferents entorns per tal d’oferir un ventall de possibilitats:

- Gestionem l’Escola d’Esquí Prepirineu, a l’estació d’esquí de Port del Comte
- Vam crear un parc d’esports d’aventura, l’Espai d’Aventura, a Bàscara (Alt Empordà)
- Tenim una base d’esports aquàtics a la platja de Tamarit, MarAventura (Tarragonès)
- Organitzem excursions guiades en diferents punts del territori, com Ceret, Montserrat, l’Empordà, el Penedès...

Paral·lelament, oferim estades i activitats per a centres d’ensenyament. Són estades que dissenyem i coordinem directament nosaltres, sense intermediaris, en els diferents entorns en els que ens movem.

Amb tot, us convidem a donar un cop d’ull a la pàgina web general de l’empresa: www.esportec.net


 


Esportec Outdoor Sport, S.L. · NIF B-17933508 · Empresa reglamentada segons el Decret Legislatiu 56/2003 i les Lleis 3/2008 i 1/2000